standardtårtor

Tårtorna bakas från grunden utan onödiga tillsatser! 

Tårtbottnarna bakar vi bland annat på färska ekologiska ägg.
Vaniljkrämen kokas på jämtländskmjölk och äkta Bourbon vaniljstång. Sylterna kokar vi själva av bär plockade i området så långt lagret räcker, eller från lokalgrossist annars så används ekologiska bär.
Riktig 40% grädde används. 

 

Prinsesstårta
En klassiker!
Fylld med vaniljkräm, hallonsylt och grädde.
Täckt med grönmarsipan.

8-bit:  280 :-
10-bit: 350 :-
12-bit:  420 :-
15-bit:  525 :-

Myrbärsdröm
Hjortronsylt (myrbär), chokladfluff och grädde.
Täckt med gul och vit marmorerad marsipan. 

8-bit: 290 :-
10-bit: 370 :-
12-bit: 440 :-
15-bit: 550 :-

Gräddtårta
Fylld med vaniljkräm, jordgubbssylt, grädde och dekorerad med bär efter säsong. 

8-bit:  280 :-
10-bit: 350 :- 
12-bit:  420 :-
15-bit:  525 :-

Chokladmoussetårta
Chokladbotten, hallonsylt, chokladfluff i och runt dekorerad med choklad

8-bit: 280 :- 
10-bit: 350 :-
12-bit: 420 :-
15-bit: 525 :-

Glutenfria, laktosfria och äggfria tårtor går att få. Fråga oss om förslag.